Rüyada gözüne sürme görmek

Rüyada gözüne sürme görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, harama göz dikmeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, şansın kapanacağına, yarar getireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada gözlerine sürme cekmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına alamet eder.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalet eder.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Rüyada göz sürme çekmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada gözlerine sürme çektiğini görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hayatını yoluna koymaya, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada gözünde sürme görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top