Rüyada gözünü vermek

Rüyada gözünü vermek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada gözünü vermek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, elindekini de bitireceğine delalet eder.

Rüyada gözlerini kapatmak zaaflarına kapılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünden kurt çıktığını görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kan görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada dört gözlü adam görmek eşlerinin kapanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada koyu yeşil göz görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada göz kaşımak böylelikle yüzünün güleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top