Rüyada güneşten kaçmak

Rüyada güneşten kaçmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ağız tadının bozulmayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, huzurlu bir insan olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Rüyada güneşten kaçmak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada güneşten kaçmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada güneşi tersten batarken görmek çalışmaların beğeni almayacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş doğuşunu görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü hediye almak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine tabir olunur.

Rüyada güneşin resmini çekmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bütçesinin küçüleceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada güneş olmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin doğduğunu görmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top