Rüyada gürgen odunu görmek

Rüyada gürgen odunu görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gürgen odunu gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Rüyada gürgen odunu görmek işlerin çok büyümeyeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gürgen ağacı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine inanılır.

Rüyada gürgen ağacı kesmek büyük takdir toplanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada gürgen ağaç görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış odun görmek kem gözlere gelineceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve odun getirmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada odunlarla ateş yakmak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ceviz odunu görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top