Rüyada güvercin kurtarmak

Rüyada güvercin kurtarmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hasta ve zor geçireceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işarettir.

Rüyada güvercin kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada güvercini kurtarmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hanesine bolluk geleceğine, insanlarla bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada güvercin kurtarmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine yorulur.

Rüyada güvercinle konuşmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına yorulur.

Rüyada güvercinin vurulduğunu görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada güvercine buğday vermek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada başında güvercin görmek gelirinin daimi olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ecrin

rüyamda duvarın arasında kanadı kanamış bir güvercin gördüm yanımda ki kişi kim bilmiyorum ama onunla birlikte duvarı kırarak güvercini kurtardık duvarsa karton gibi bir şeydi hemen yırtıldı daha sonra güvercini sevdim uçmaya çalıştı izin vermedim.

Scroll to Top