Rüyada güvercinden korkmak

Rüyada güvercinden korkmak kötü olayların meydana geleceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada güvercinden korkmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştırmaya veya sizi tartışmalı ortamlara sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada güvercinden korkmak borcunun da hafifleyeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocadan korkmak daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadından korkmak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabancadan korkmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ruh görüp korkmak daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada evde korkmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada balkondan korkmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, işlerinin baltalanacağına işarettir.

Rüyada savaşta korkmak yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top