Rüyada güvercinin su içtiğini görmek

Rüyada güvercinin su içtiğini görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, zahmete düşeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin su içtiğini gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada güvercine su içirmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada güvercinin su içtiğini görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada güvercine su vermek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada güvercine su verdiğini görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinlere su vermek el üstünde tutulur hale geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyu içtiğini görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu kuyu görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuşa su içirmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top