Rüyada hasta el görmek

Rüyada hasta el görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada hasta el gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada hastanın elini öpmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Rüyada hasta birinin elini öpmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına delalettir.

Rüyada hasta eli öpmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta el görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta birinin elini tutmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada hasta bebek bulmak çocuklar gibi mutlu olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta iken namaz kılmak işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, geçim derdi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hasta evi görmek küs arkadaşların barışacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top