Rüyada hasta yüz görmek

Rüyada hasta yüz görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hasta yüz gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada hasta yüz görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, imkânsızı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada babaannenin hasta olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına alamet eder.

Rüyada aids hastası görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin hasta olduğunu görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin hasta olduğunu görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada düşmanının hasta olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş annenin hasta olduğunu görmek huzurunu kaybedeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalet eder.

Rüyada hastayı yürürken görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top