Rüyada hemzemin geçit görmek

Rüyada hemzemin geçit görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, artık daha dikkatli davranacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada hemzemin geçit gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada hemzemin geçit görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada üst geçitten geçmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçitten geçmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, parasını ve işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada askeri geçit görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Rüyada üst geçitten düşmek mevkie edineceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada dar geçitten geçmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada dar geçit görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bereketin artacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top