Rüyada hortum görmek

Rüyada hortum görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortum gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Rüyada musluğa hortum takmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada hortum çekmek Tövbe Edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine inanılır.

Rüyada hortumla araba yıkamak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulur.

Rüyada su hortumu tutmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli hortum görmek mal sahibi olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeye hortum takmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalettir.

Rüyada hortumla su akıtmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada hortum görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top