Rüyada iki tane makas görmek

Rüyada iki tane makas görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, rızkının sonsuz olacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine alamet eder.

Rüyada iki tane makas gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada iki tane makas görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kirpik makası görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetinin açık olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine makas atmak parasının pul, malının da hiç olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Rüyada birine makas vermek kafasına koyduğuna ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla makas görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kapalı makas görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Rüyada makas istemek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kaşları makasla kesmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top