Rüyada imamın elini öpmek

Rüyada imamın elini öpmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, şansın döneceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada imamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada imamın elini öpmek kime danışacağını bilemez olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, güzel bir haber almaya delalettir.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek kısmetlerini de göremeyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, keyfin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kimsenin elini öpmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı eli öpmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalettir.

Rüyada asker eli öpmek rahat bir hayatı olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el öpmek istemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada valinin elini öpmek hakkını savunamayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top