Rüyada incire basmak

Rüyada incire basmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada incire basmak gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada incire basmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eteğe basmak eldeki imkanların giderek azalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evini sel basmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada frene basmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eve su basmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada necasete basmak yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada güvercine basmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top