Rüyada kadın fotoğrafı görmek

Rüyada kadın fotoğrafı görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın fotoğrafı gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada kadın fotoğrafı görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak ümitsizliğe, ortaklı işlere iştirak edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada cami fotoğrafı çekmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf cektirmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulur.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi vesikalık fotoğrafını görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, son model arabaya sahip olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top