Rüyada kafasını kel görmek

Rüyada kafasını kel görmek yeni kısmetlere nail olacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kafasını kel gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına işarettir.

Rüyada kafayı kel görmek yüzlerin asılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kafanı kel görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada kafasını kel görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalettir.

Rüyada kel kafa öpmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafasi kel görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kel kafalı adam görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top