Rüyada kahverengi gözlük görmek

Rüyada kahverengi gözlük görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, tartışmalar yaşanacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi gözlük gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kahverengi gözlük görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün kırıldığını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük çaldırmak zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, tecrübe kazandıracağına delalet eder.

Rüyada gözlük tamir ettirmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlük görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada birinin gözlüğünü kırmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top