Rüyada kaleminin kırıldığını görmek

Rüyada kaleminin kırıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaleminin kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada kaleminin kırıldığını görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış kalem görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Rüyada kalemin kırıldığını görmek elin bollaşacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden kalem almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada göze mavi kalem sürmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi kalem görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir deste kalem görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalem ve defter görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top