Rüyada kalın parmak görmek

Rüyada kalın parmak görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hasretlerin biteceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın parmak gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada kalın parmak görmek huzuru yakalayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kalın ip görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın kazak giymek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın giymek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, karanlığın biteceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kalın elbise görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kalın ip görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalın altın bilezik görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kalın bacaklı örümcek görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top