Rüyada arkadaşını duvaklı görmek

Rüyada arkadaşını duvaklı görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, böylece kendine güveneceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını duvaklı gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun, kadınlarla olan dostluk ilişkileriniz verimlidir.

Rüyada arkadaşını duvaklı görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının duvak taktığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada duvak giydiğini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvak aramak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi duvak takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil duvak takmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı duvak örtmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara duvak görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top