Rüyada kapıdan geçtiğini görmek

Rüyada kapıdan geçtiğini görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, büyük paralar kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıdan geçtiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Rüyada kapıdan geçtiğini görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada karsıdan karsıya gecmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada bir şeye geç kalmak bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyin kanaması geçirdiğini görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada zamanın hızlı geçtiğini görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, malında azalmaya işaret eder.

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok iyi şeylere, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top