Rüyada kapıyı süpürmek

Rüyada kapıyı süpürmek kazancın ikiye katlanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, hayallerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada kapı süpürmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı süpürmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kapıları süpürmek ayıplanacağına, hastalıkların son bulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının kapısını süpürmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına yorulur.

Rüyada kapının önünü süpürmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt süpürmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top