Rüyada kapıyı taşımak

Rüyada kapıyı taşımak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada kapıyı taşımak gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Rüyada kapıyı taşımak pek çok olumlu gelişmelere, kötü kişilerle karşılaşılacağına, lüksünün artacağına inanılır.

Rüyada beyaz kapı taşımak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulur.

Rüyada tahta kapı taşımak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı taşımak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada sırtında kapı taşımak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, gözden düşeceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada karpuz taşımak bunun kendisi için büyük şans olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada kamyonla eşya taşımak geçim derdi yaşamayacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çamaşır taşımak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top