Rüyada kara güvercin görmek

Rüyada kara güvercin görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, büyük problemler yaşanacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara güvercin gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici olayları görmezden gelebilirseniz, belli başlı ilişkilerinizle ilgili farkındalığınız artabilir.

Rüyada kara güvercin görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hırpalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kınalı güvercin görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının elinde güvercin görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Rüyada gri güvercin yakalamak isteklerinize kavuşacağınıza, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin kümesi görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş güvercin görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin tutmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top