Rüyada karanlıkta fare görmek

Rüyada karanlıkta fare görmek komşular tarafından kötülenileceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta fare gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta fare görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık mezar görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta mum yakmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, borçlarının artacağına, işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada başkasını karanlıkta görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Rüyada karanlık dar yolda yürümek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta aslan görmek sadece kendisini düşüneceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada karanlık yolda tek başına yürümek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kazancın gittikçe artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta uçmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top