Rüyada karısını evlenirken görmek

Rüyada karısını evlenirken görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, kendine döneceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntı çekeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada karısını evlenirken gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor sözler verebilirsiniz.

Rüyada karısını evlenirken görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını evlenmiş görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet eder.

Rüyada karısını başkasıyla evlenirken görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, başarısının artacağına rivayet eder.

Rüyada karısının gittiğini görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını açık görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Rüyada karısını doğurmuş görmek dertleri biteceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top