Rüyada karısını hamile görmek

Rüyada karısını hamile görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, akıllı adımlar atacağına, şifa göreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kazancın artacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada karısını hamile gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada karısını hamile olarak görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, hayırlı adımlar atacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına yorulur.

Rüyada karısını hamile görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek duygularını açığa vuracağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına işarettir.

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısını hamile olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısının başkasından hamile olduğunu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısının kucağında bebek görmek büyük çaba sarfedeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada karısını başkasıyla evlendiğini görmek eve kapanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top