Rüyada karısını satmak

Rüyada karısını satmak uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Rüyada karısını satmak gördüyseniz:

  • Evde ani değişiklikler yapmaktan sakının.

Rüyada karısını satmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşu karısını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşinin karısını görmek zorlukların ortadan kalkacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına rivayet eder.

Rüyada abinin karısını görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada komşu karısı görmek yolculuğa çıkmaya, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada karısını aramak ferahlayacağına, esenleyeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin karısını aldattığını görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada karısının ikiz doğurduğunu görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top