Rüyada karısını uyurken görmek

Rüyada karısını uyurken görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada karısını uyurken gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada karısını uyurken görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada ölü birini uyurken görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini uyurken izlemek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada birini uyurken görmek kolaylığa kavuşacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, karlı ortaklıklara gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini uyurken görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hayatının alt üst olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşını uyurken görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi uyurken görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hoşluk içinde olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top