Rüyada kaşını kestiğini görmek

Rüyada kaşını kestiğini görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kazancının da azalacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada kaşını kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin öneri veya tavsiyelerini görmezden gelmeniz uzun vadeli düşmanlar edinmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada kaşlarını kestiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalet eder.

Rüyada kaş kestirmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kaşını kestiğini görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kaş ve bıyık görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşların beyazladığını görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtını kaşıtmak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kaşları almak rahatsızlıkların son bulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaşların seyreldiğini görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top