Rüyada kedi bacağı görmek

Rüyada kedi bacağı görmek işinde zarar edeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, yeni planlar yapacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada kedi bacağı gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Rüyada kedinin bacağını kırmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi bacağı görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek iyi geçiminin de bozulacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüylü bacak görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, aylık gelirinin artacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada bıçakla bacak kesmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Rüyada bacaklarında leke görmek rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top