Rüyada kedi ve aslan görmek

Rüyada kedi ve aslan görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada kedi ve aslan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada aslan kedi görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kedi görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kedi ve aslan görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret eder.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan boğmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan öldürdüğünü görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüzen aslan görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top