Rüyada kedi ve balık görmek

Rüyada kedi ve balık görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kedi ve balık gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada kedinin ağzında balık görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada balık yiyen kedi görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, çok kötü hissedileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve balık görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kedi balık görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kediye balık vermek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet eder.

Rüyada kedinin balık yediğini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kedi balığı görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada kedilere balık vermek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Merhaba rüyamda 3 kedi evde bulunan balıkların kafasını yediğini gördüm

Scroll to Top