Rüyada kel görmek

Rüyada kel görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kel gördüyseniz:

  • Yaşanan stres veya baskılara rağmen sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada kel bir insanı saçlı görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalettir.

Rüyada kel kafalı erkek görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı kel görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın dökülmesi kel kalmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sermayesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kafanın bir kısmını kel görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine işarettir.

Rüyada başkasının kel olduğunu görmek kazancının günden güne arttıracağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kelımeı sehadet getırmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada erkeği kel görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top