Rüyada kele görmek

Rüyada kele görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, çarelere kavuşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, problemlerini çözeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, makamının artacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kele gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada kele paça görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Rüyada kele paça yemek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Rüyada kele görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada kele paça temizlemek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top