Rüyada kendi ayağının altını görmek

Rüyada kendi ayağının altını görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hasret ve özlem gidereceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ayağının altını gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada ayağının altında yara görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının altını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının altını siyah görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine delalet eder.

Rüyada kendi ayağının altını görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayak altında nasır görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına işaret eder.

Rüyada ayağının altını görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarının altını kirli görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağının altını öpmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top