Rüyada kendi cinsiyet organını görmek

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, manevi olarak hasar alınacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi cinsiyet organını gördüyseniz:

  • Sosyal yardım işleriniz, sosyal arkadaşlıklarınız veya iş hayatınız açısından önemli bir aylık sürece giriyorsunuz.

Rüyada kendi cinsiyet organını görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın cinsiyet organı görmek insanların alım gücünün azalacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift cinsiyet organı görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına inanılır.

Rüyada erkek cinsiyet organ görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerinde kara geçeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının cinsiyet organını görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının cinsiyet organını görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, günah işleyeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine işaret eder.

Rüyada cinsiyet organı görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top