Rüyada kendi gölgeni görmek

Rüyada kendi gölgeni görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, herkesin rahat edeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi gölgeni gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada gölge görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz gölge görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet eder.

Rüyada saça gölge yaptırmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam gölgesi görmek büyük sorunların yaşanacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gölgesini görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada siyah gölge görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top