Rüyada siyah gölge görmek

Rüyada siyah gölge görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gölge gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada siyah insan gölge görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ona özlemle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek ayrılanların kavuşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah gölge görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah gölgeler görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada köpek gölgesi görmek geçim derdi yaşayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlik gölge görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada azrailin gölgesini görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top