Rüyada kendi kıçını açık görmek

Rüyada kendi kıçını açık görmek dertlerinden kurtulacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada kendi kıçını açık gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bir fiziksel veya psikolojik sorunu olabilir.

Rüyada kıçı açık kadın görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulur.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kendi kıçını açık görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun kıçını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, işinde profesyonel kimse olacağına delalet eder.

Rüyada kıçını göstermek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıçından vurulmak sorunsuz geçeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top