Rüyada kendi kilodunu görmek

Rüyada kendi kilodunu görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Rüyada kendi kilodunu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada kilo görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, sorunların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kilolu görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilolu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın birinin kilo aldığını görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada birini kilolu görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada kiloduna işediğini görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın kilodunu görmek herkesin önünde olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini kilolu görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top