Rüyada kilo görmek

Rüyada kilo görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada kilo gördüyseniz:

  • Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz veya yıldırım aşklarıyla sarsılabilirsiniz.

Rüyada kilo aldığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, birikim yapacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işarettir.

Rüyada kadın kilodu görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kilolu bayan görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, saygın biri olacağına işarettir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kilolu görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok kilolu bebek görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilo almak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top