Rüyada kendi mezar çukurunu görmek

Rüyada kendi mezar çukurunu görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, durgunlaşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Rüyada kendi mezar çukurunu gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada kendi mezar çukurunu görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada çukurda su görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşli çukur görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur kazan birini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kurulu düzeni olacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada tarlada çukur görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada çukur düşmek gözünün de gönlünün de doyacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada çukuru toprakla doldurmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin çığırından çıkacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet eder.

Rüyada çukur yol görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, işlerini boşvereceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top