Rüyada kendi musalla taşını görmek

Rüyada kendi musalla taşını görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, verimin kaçacağına, can bulacağına, aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kendi musalla taşını gördüyseniz:

  • Tartışma çıkarmaktan zevk duyan kişiler anlaşmazlıklara neden olabilir.

Rüyada musalla taşı görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada musalla taşına yatmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi musalla taşını görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini musalla taşında görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalettir.

Rüyada musalla taşında kendini görmek planların boşa gideceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada musalla taşında yattığını görmek ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birini musalla taşında görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulur.

Rüyada musalla taşında cenaze görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok büyük borçlar alacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top