Rüyada kendi saçını kel görmek

Rüyada kendi saçını kel görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hayatında yeni ufuklar açacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, güzel bir iş fırsatına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını kel gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız değişiklikler ruhen size iyi gelebilir.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada saçlarının kel olduğunu görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçların kel olduğunu görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, işi ile gündeme geleceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada saçın bir kısmını kel görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının bir kısmını kel görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçını kel görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top