Rüyada kendi uzvunu görmek

Rüyada kendi uzvunu görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi uzvunu gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada uzanan el görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının uzvunu görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak uzatmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, çalıştığına değeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini uzanırken görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta uzanan birini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kendi cinsiyet uzvunu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, bunun şans olacağına tabir olunur.

Rüyada uzanarak namaz kılmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, esenleyeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet eder.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top