Rüyada birini uzanırken görmek

Rüyada birini uzanırken görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Rüyada birini uzanırken gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Rüyada tenasül uzvu görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Rüyada kadın uzvu yalamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, büyük üzüntüler olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada birinin uzvunu görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Rüyada ayaklarini uzatmak ailesinin de büyük olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek uzvu görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına yorulur.

Rüyada uzatma kablosu görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada yolu uzatmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top