Rüyada kendinde büyü olduğunu görmek

Rüyada kendinde büyü olduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Rüyada kendinde büyü olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada çocuğu büyümüş görmek aile hayatının kötüye gideceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalet eder.

Rüyada büyü yaptığını görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet eder.

Rüyada büyü yapan kişi görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yokluk içine gireceğine işaret eder.

Rüyada evde büyü olduğunu görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini büyümüş görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada büyüyü bozmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, hayal kırıklığına yorulur.

Rüyada büyümüş birinin küçüklüğünü görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bana büyü yaptığını görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top