Rüyada kendini jiletlemek

Rüyada kendini jiletlemek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kendini jiletlemek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada kol jiletlemek gülmek suretiyle şifa bulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Rüyada kolunu jiletlemek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Rüyada birini jiletlemek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini jiletlemek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top