Rüyada kendini mahkum görmek

Rüyada kendini mahkum görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, malını ve canını riske edeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada kendini mahkum gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.

Rüyada mahkum kadın görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapse mahkum olmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işaret eder.

Rüyada mahkum olduğunu görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, fırsatların heba edileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına rivayet eder.

Rüyada ölüme mahkum edilmek haneye nifak gireceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işarettir.

Rüyada kendini mahkum olarak görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini mahkum görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, bir şeyden zarar görmeye alamet etmektedir.

Rüyada idama mahkum edilmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına delalettir.

Rüyada kocasını mahkum görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çirkin sözler işitileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanın Tabirini Ehl-i Tabir'e Sor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top